Bedrijf: Suit up Now

Collectie-CasualEen goede vriend van mij adviseerde mij een maand geleden om bedrijfskleding opmaat te maken. Ik ben vervolgens gaan kijken in de omgeving, maar kon niet echt een geschikt bedrijf vinden. Ik heb vervolgens contact opgenomen met hem en gevraagd om advies. Zo adviseerde hij mij om naar Suit up Now te gaan. Volgens hem is het bedrijf erg professioneel, hebben ze een duidelijke werkwijze en hebben ze scherpe prijzen. Toen ik op de website keek zag dat er erg professioneel uit. Zo staat alles duidelijk omschreven en maken ze de werkwijze goed duidelijk. 

Afspraak gemaaktCollectie-hotel-horecakleding-bedrijfskleding

Ik had telefonisch contact opgenomen om alles te bespreken. We kwamen erachter dat het handiger is om naar hun toe te gaan. Daar hebben we alles besproken. Zo hebben we samen een aantal schetsen gemaakt, om te kijken wat het beste past bij ons bedrijf. Aangezien alles opmaat gemaakt moest worden, wilde ze alle maten hebben van mijn werknemers. Ze kwamen alles opmeten en ze zijn daarna direct aan de slag gegaan. Normaal gesproken zijn bedrijven erg lang bezig, maar Suit up Now had maar 2 weken nodig. Ik ben daarom erg tevreden over de service. Ook wat betreft de kwaliteit van de bedrijfskleding ben ik super tevreden. Mijn werknemers zijn erg blij met hun kleding. Ze lopen er super professioneel bij, wat je bedrijf direct een andere uitstraling geeft. 

Wil jij jouw bedrijf een reprostatief beeld geven? Bekijk dan de website voor meer informatie.