Bedrijfskleding slimme investering!

1Ik heb iemand in mijn omgeving de tip kunnen geven om op de website van Suit up Now Bedrijfskleding te bekijken. Dit bedrijf heeft hele mooie en goede producten. Suit up Now heeft namelijk mensen in dienst met jaren lange ervaring. In het ontwerpen van de beste kleding. Hier ben ik achter gekomen na dat ik zelf op zoek moest naar horeca kleding voor mijn zusjes bedrijf. Zij heeft een restaurant in de stad en ik vind het heel erg leuk om haar zo nu en dan te helpen. Zo kwam zij op een dag naar me toe of ik wilde helpen met het zoeken naar nieuwe kleding voor haar en haar werknemers.2

Als mode specialist zei ik natuurlijk ja.

Zoals jullie weten vind ik het leuk om kleding en ander dingen die daar mee te maken hebben uit te zoeken. Zodoende ben ik op het internet gaan kijken naar welke bedrijven er allemaal Bedrijfskleding leveren. Zo kwam ik dus uit op Suit  up Now. Dit bleek namelijk een van de goedkopere bedrijven te zijn die leveren aan restaurants, cafés en baretjes. Dit komt door dat ze goede kwaliteit hebben en een scherpe prijs.

Een bestelling hier gedaan.3

Na wat contact opgenomen te hebben heb ik er zelfs een bestelling gedaan voor 30 nieuwe setjes voor het personeel. Hier hebben we een mooie prijs voor betaald en vandaar dat dit zeker een aanrader is.