Bierviltjes bedrukken in eigen huisstijl

Door mijn marketing achtergrond heb ik snel oog voor verbeterpunten en laatst zag ik iets wat ik eigenlijk best zonde vond. Ik was bij een van mijn favoriete cocktailbars in Rotterdam en deze cocktailbar had een heel erg luxe uitstraling. Maar toen ik mijn drankje bestelde kreeg ik deze geserveerd op Heineken bierviltje…

Huisstijl

Omdat ik vaak best kritisch ben over dit soort dingen kon ik dit maar niet uit mijn hoofd zetten. Als luxe cocktailbar wil je dat toch op alle vlakken uitstralen lijkt mij? Ik snap dat als je een biertje besteld dat je dat een bierviltje krijgt van Heineken maar niet als je een best geprijsde cocktail besteld.

max-horecashop-logoIk ben uit nieuwsgierigheid online gaan rondkijken wat dit soort grapjes nou eigenlijk kosten. Een bierviltje in de huisstijl van de horeca gelegenheid. Al snel kwam ik uit bij Maxilia een website waar ze Bierviltjes bedrukken. De prijzen vielen zo erg mee dat ik er vanuit ging dat ik maar de conclusie heb getrokken dat hier misschien niet eens bij stil is gestaan of dat het niemand echt stoort.

Het zijn vaak dit soort kleine dingen zoals Bierviltjes bedrukken die ervoor zorgen dat de beleving van een concept zoals deze anders wordt ervaren dan die van de concurrent. Het zijn vaak de kleine details waar je niet altijd bij stilstaat die toch meedragen aan de huisstijl en daarbij ook het imago van een onderneming.bierviltjes_maxilia

Mijn tip dus voor de horeca ondernemers die dit lezen is; zorg ervoor dat alles klopt en dat niet de kleine details vergeten wordt. Al deze kleine details horen ook bij het concept!