De E sigaret is de beste keuze van mijn leven

Ik ben een vrouw van bijna vijftig jaar. Ik heb de afgelopen twintig jaar vast gerookt. Je weet dat ze zeggen dat je nooit moet beginnen, maar je doet het toch.
Een neefje van mij is overleden aan longkanker. Dit had mij zo erg laten schrikken, dat ik ook wilde stoppen. Maar het lukte mij maar niet. Ik bleef maar weer grijpen naar die sigaret, ik deed het dan ook al zo lang.
Tot op een dag een buurvrouw van mij ineens zei dat ik een E sigaret moest kopen. Ik kende het helemaal niet, maar zij vertelde mij dat zo’n elektronische sigaret echt handig is. Het had een vriendin van haar ook geholpen.

E sigaret

Toch maar bestellen

Ik keek er nogal sceptisch naar, hoe kon zo’n E sigaret mij in godsnaam helpen met stoppen? Toch was ik zo wanhopig dat ik besloot een elektronische sigaret te bestellen. Er waren veel soorten, ook veel soorten vloeistoffen. Ik nam een sigaret met de hoogste hoeveelheid nicotine, aangezien ik veel per dag rookte.

Blij verrast

E sigaret

De sigaret kwam al een aantal dagen binnen. Ik besloot hem meteen uit te proberen, ik verwachtte er eerlijk gezegd niet zo veel van. Toch was ik blij verrast, ik vond de elektronische sigaret best wel prima. Dit gecombineerd met het feit dat zo’n sigaret veel beter is voor je gezondheid als een normale sigaret, heeft me overgehaald.

Ik heb toen mijn vloeistof op was nieuwe besteld, steeds verder afbouwend naar beneden. Momenteel gebruik ik de elektronische sigaret nog, maar zonder nicotine.