Ecco schoenen zijn helemaal in!

ecco schoenenVandaag ga ik het hebben over Ecco schoenen. Deze schoenen zijn tegenwoordig weer helemaal in en pas geleden heb ik hier ook een paar van gekocht op de website van Merkschoenenwinkel. Op deze website vind je alleen maar schoenen van top kwaliteit en hier valt dit merk zeker onder. Ik wilde deze schoenen hebben omdat ik opzoek was naar schoenen die lekker zitten voor in de zomer.

Ik bestelde vervolgens een paar schoenen van dit merk en een dag later had ik de schoenen al in huis. Ik had de schoenen voor een mooie prijs gekocht. Op de website was er namelijk een actie waardoor ik de schoenen met 21% korting kon krijgen. Dit is een speciale btw actie. Je hoeft de btw niet te betalen en daardoor heb je de schoenen voor een hele mooie prijs. Ik draag de schoenen nu al een tijdje en pas geleden kwam mijn broertje naar me toe. Hij vond de schoenen er erg leuk uitzien en deze wilde hij ook wel hebben. Dit heb ik goed onthouden want binnenkort is hij jarig en daarom heb ik ook een paar schoenen van Ecco voor hem besteld.

eccoEen leuk cadeau!schoen ecco

De schoenen kwamen snel binnen en inmiddels heb ik ze al aan hem gegeven. Hier was hij erg blij mee en volgens mij heb ik het juiste cadeau uitgekozen. Wat ik in ieder geval wel zeker weet is dat ik hem schoenen van top kwaliteit heb gegeven.