Erg mooi hersteld na liposuctie

liposuctie Prettig herstel

Wisten jullie al dat ik een tijd geleden liposuctie heb laten uitvoeren? Bij Kliniek Veldhoven onderging ik een liposuctie behandeling en de resultaten daarvan waren weerzinwekkend. Na maandenlang proberen lukt het mij niet meer om het laatste beetje vet weg te krijgen. Een vriendin raadde mij Kliniek Veldhoven aan en daar heb ik toen een afspraak voor een consult over liposuctie gemaakt. Het hele proces verliep erg snel en voordat ik het wist zat de behandeling er al op. De periode van herstel ging ook redelijk snel voorbij. Met speciale onderkleding werd ervoor gezorgd dat het resultaat optimaal zou zijn. Ik heb geen seconde spijt gehad van deze beslissing want de tijd vloog voorbij en nu heb ik van mijn nieuwe lichaam de rest van mijn leven natuurlijk plezier. Liposuctie lijkt een grote ingreep en misschien is dat het ook wel. Echter is het niet heel bijzonder of iets vreemds. Ik kan het iedereen aanraden die van zijn of haar laatste beetje vet op verschillende plekken af wil. Zelf voel ik mij hier super goed bij!

liposuctie

Een aanrader!

Zoals ik al zij kan ik liposuctie iedereen aanraden in combinatie met zelfstandig afvallen. Je BMI mag sowieso niet hoger zijn dan 30, voordat je liposuctie ondergaat. Daarom moet jij eerst zelf afvallen en dan de liposuctie laten uitvoeren. Al deze regels weten de mensen bij Kliniek Veldhoven exact en die vertellen zij jou allemaal graag. Daarom kan ik ook echt Kliniek Veldhoven aanraden voor de beste behandelingen. Ook als je bijvoorbeeld permanente ontharing wilt!