Fotowand of fotobehang, alles is hier mogelijk

Wij willen graag een fotowand laten maken, maar een mooi foto behang daar hadden wij ook wel oren naar. Echter was het de bedoeling om Fotowandonze woonkamer hiermee een beetje aan te kleden. Momenteel hadden wij een lange kale muur en daar wilden wij graag verandering in brengen. Het idee hiervan kwam eigenlijk door mijn werk. Sinds kort hebben zij een lange gang op het kantoor met leuke afbeeldingen gehangen. Hierdoor loopt het een stuk gezelliger van het ene naar het andere kantoor. Toen ik die avond thuis op de bank zat, kwam het beeld van de lange gang weer naar boven. Meteen ben ik op het internet gaan kijken voor de mogelijkheden. Via de FotoMuur.com kwam ik op een geweldige site terecht. Hier zag ik vele mogelijkheden en nog meer mooie afbeeldingen.

Een zeer mooie fotowand laten maken, met leuke afbeeldingen

FotowandNadat ik van plan was om een mooie fotowand in onze woonkamer te gaan maken, ben ik bij de FotoMuur uitgekomen. Hier zag ik verschillende mooie voorbeelden voorbij komen. Eigenlijk allemaal mooi en hierdoor moeilijk om een keuze uit te maken. Gelukkig had ik het niet alleen voor het zeggen en samen met mijn vriend zijn wij er goed voor gaan zitten. Er kwamen genoeg mooie afbeeldingen voorbij en ideeƫn.

Uiteindelijk hebben wij een mooie keuze kunnen maken en de bestelling af kunnen ronden. Zodra de bestelling binnen is kunnen wij hiermee aan de slag, om onze kale muur om te toveren tot een gezellig en mooie wand. De levering hadden wij al binnen 5 dagen in huis en konden wij aan de slag gaan. Heel erg makkelijk hebben wij onze muur kunnen aankleden. Wat helemaal prettig was dat de afbeeldingen op zeer stevig vinyl waren gedrukt. Hierdoor hoeven wij ons geen zorgen te maken dat deze zal beschadigen. Bovendien is dit makkelijk schoon te maken.