Hypnose in Eindhoven heeft echt het verschil gemaakt

Ik weet dat veel mensen denken dat hypnose in Eindhoven eigenlijk onzin is. Dit komt omdat veel mensen hier een verkeerd beeld van hebben. Zoals wij veelal op tv zien, is een hypno sessie helemaal niet het weggeven van je eigen wil. En de hypnotiseur gaat jou ook echt geen dingen laten doen. In therapie heeft het te maken met contact leggen met een diepere laag in jouw bewustzijn. Het is bewezen dat dit bestaat en dat dit echt werkt. Door middel van een soort meditatie kom je op een andere hersenfrequentie terecht. Dit is de frequentie in jouw bewustzijn, waar jouw ratio geen invloed op heeft. Jouw ego speelt hier niet meer mee en je handelt en praat alleen vanuit wat er echt is. Dat geeft in een therapie sessie mooie nieuwe inzichten. Dit werkte voor mij erg goed. Mijn therapeut vertelde mij namelijk dat zij het idee had dat ik alles rationeel wel wist. Maar nu was het tijd deze patronen aan te pakken en aan te passen. Door contact te leggen met mijn diepere bewustzijn, leerde ik wat er echt speelde en wat ik nodig had.

hypnose in Eindhoven

Wil jij ook hypnose in Eindhoven proberen?

Hypnose in Eindhoven is een van de beste therapie sessies die ik heb gehad. Ik heb mij hierna nog dagenlang extreem goed gevoeld: alsof ik op een wolk zat. Heerlijk is dat! Delen in jezelf die je al op jonge leeftijd hebt weg geduwd mogen hier weer bestaan en dat is een grote opluchting. Wil jij ook eens hypnose in Eindhoven gaan proberen? Dan kan ik jou het Holistisch Centrum in Brabant aanraden. Zij hebben echte vakmensen die een ieder kunnen helpen. Neem eenvoudig contact op en plan een intake gesprek! Dan weet je ook direct wat jij eraan hebt. Veel succes! En ik ben benieuwd of jullie dit net zo positief ervaren als ik zelf.

hypnose in Eindhoven