Nieuwe werkbroek en werkschoenen

Ik heb een eigen installatiebedrijf in Assen en was al een tijd op zoek naar nieuwe werkkleding en werkschoenen. Toch vond ik het in het begin nog erg duur en heb ik besloten even te wachten. Helaas zit er in één van mijn werkbroeken nu een groot gat en moet ik toch echt een nieuwe hebben. Ik heb dan ook besloten op zoek te gaan naar een goedkope aanbieder en daar direct nieuwe werkkleding en werkschoenen te bestellen.

Een handige webshop met werkkleding en werkschoenen

Via een tip van een bekende uit mijn branche kwam ik terecht bij de webshop van Bowork. Een webshop waar je zowel werkschoenen als werkkleding kunt kopen van heel veel verschillende merken.  Ontzettend veel keuze en in diverse prijsklassen. Erg handig en leuk!

Mijn oog viel op een werkbroek van het merk Workman. Een mooie en slijtvaste werkbroek in de kleur zwart. De kniestukken zijn gemaakt van slijtvaste Cordura en gaan daardoor langer mee. Een nette werkbroek die je makkelijk kan combineren. Ook was ik op zoek naar werkschoenen. Omdat ik erg brede voeten heb kan ik moeilijker schoenen vinden. Gelukkig hebben ze in de webshop een speciale afdeling voor extra brede werkschoenen. Ik heb gekozen voor de Emma Pluvius werkschoenen. Dit omdat ze voldoen aan veel kwaliteitseisen. Zo hebben ze een S3 normering en zijn ze waterdicht. Ik vind de schoenen er netjes en stevig uitzien. Het is een hoger model en dat vind ik prettig werken. Nog een voordeel is de zool. Deze is namelijk SRC getest, wat betekend dat de loopzool onder alle omstandigheden een maximale grip heeft. Ook is de zool schok dempend en hittebestendig.

Bowork3