Routes in het buitenland

In Nederland zijn er natuurlijk veel mooie routes om te rijden. Denk hierbij aan het heuvellandschap in Limburg, de Veluwe of zelfs de Waddeneilanden. Ik denk alleen dat er veel mensen zijn, net als ik, die uitgekeken raken op Nederland. Want zo heel spectaculair is het natuurlijk niet om over de snelwegen in Nederland te rijden of de drukke wegen in Amsterdam. Voor die mensen is er gelukkig nog het buitenland.

Kroatië

Eén van de mooiste routes die ik gereden heb was in Kroatië. In Kroatië heb je de mooiste kustroutes die er zijn. Je rijdt langs de bergwanden op bochtige wegen, met aan de andere kan de kust. Je hebt een prachtig uitzicht over de Zee en je ruikt gewoon het zoute water. Wel is het belangrijk om niet te warme motorkleding aan te doen, aangezien het erg warm kan zijn in Kroatië.

1369056538

Zweden

Voor de mensen die echt eens iets anders willen, zonder heel ver te hoeven rijden. Is er Zweden en ook Denemarken is leuk om te toeren. In tegenstelling tot veel motorijders die naar het zuiden gaan en de zon en bergen op zoeken, Is het ook spectaculair om eens naar het noorden te gaan. In Zweden is het vooral in de winter heel mooi. Met winterse weersomstandigheden en de ruige en wilde natuur is er overal wat te zien. Daarnaast is de kust heel mooi en ruig.
Zelf ben ik er ook geweest en ik kan het iedereen aanraden. De wegen zijn leuk om op te rijden met veel bochten en de natuur is prachtig.