Schaamlipcorrectie was voor mij de oplossing

Een geruime tijd ben ik onzeker over mijn schaamlippen. Voornamelijk tijdens het vrijen schaam ik me en in het dagelijks leven heb ik er ook met regelmaat last van. Zo heb ik met paardrijden, fitnessen ook last. Ik wilde daarom graag een Schaamlipcorrectie ondergaan bij Kliniek Veldhoven. Het bedrijf is super professioneel en levert fantastisch werk. Zo heb ik van een vriendin van mij goede verhalen gehoord. Zij was alleen geen Schaamlipcorrectie ondergaan, maar een borstvergroting. Zij vindt de werkwijze van het bedrijf uitstekend en erg hygiënisch. 

schaamlipcorrbContact opgenomen

Op de website van Kliniek Veldhoven staat het telefoonnummer. Daar heb ik vervolgens heen gebeld om een afspraak te maken. Na 1,5 week kon ik al langskomen en kreeg ik gelijk een intakegesprek. Tijdens het gesprek voelde ik me erg op mijn gemak. Ze gaan erg professioneel met de situatie om en ze stellen je gerust. Na het gesprek zijn we gaan kijken voor een vervolgafspraak voor de behandeling. Met 2 weken kon ik al langskomen om de correctie te ondergaan.

De operatiena de opratie

Uiteraard was ik erg zenuwachtig. Het is natuurlijk niet niks, maar desondanks stelde het bedrijf mij gerust. Tijdens de operatie is alles vlekkeloos verlopen. Wat betreft de pijn is het ook uitstekend uit te houden. Zo is het uitstekend te bestrijden met pijnstillers als paracetamol en ibuprofen. Na 1,5 kon ik het dagelijks leven gewoon weer voortzetten. Het is daarom ook echt een aanrader om deze behandeling te ondergaan bij pijn. Het lijkt allemaal heel wat, maar dat is het niet!