Tip: Borstvergroting

Al jaren ben ik aan het sparen voor een Borstvergroting. Het kost niet niks en helaas valt het niet binnen je zorgverzekering. Mijn man en ik hebben hier veel gesprekken over gehad en beide waren we het erover eens om het voort te zetten. We zijn vervolgens op internet gaan kijken voor bedrijven die hierin gespecialiseerd zijn. Na een aantal bedrijven met elkaar te hebben vergeleken kwamen we uit bij Kliniek Veldhoven. Een professioneel bedrijf met ontzettend veel ervaring.

Op internet staan veel positieve recensies van mensen. Dit is super belangrijk. Het kost veel geld en daarom moet je het ook goed en professioneel laten doen. Je hoort vaak zat dat er complicaties optreden bij een borstvergroting. Het is daarom aan te raden om er goed over na te denken.

Echt een aanrader!dual-plane-zij

Telefonisch had ik een afspraak gemaakt. Ze stonden mij erg prettig te woord. Zo kon ik de volgende week al langskomen voor een intake gesprek. Hierin werd alles verteld over de behandeling. Na de intake besloten we om het voort te zetten en na 2 weken was het zover.

dual-plane-voorDe operatie

Tijdens de operatie was ik erg zenuwachtig. Ondanks de zenuwen werd ik gerustgesteld door de doktoren wat de operatie stukke gemakkelijker maakte. Na de operatie was ik erg blij. Het ziet er fantastisch uit. Het is daarom ook echt een aanrader om je borsten te vergroten. Een aantal dagen na de operatie heb je wel wat pijn, maar dat is goed te bestrijden door middel van ibuprofen of paracetamol