Veel last van erge zweetvoeten, wat nu?

Ik heb veel last van erge zweetvoeten en weet mij nu even geen raad meer wat ik hieraan kan doen. Meerdere malen bij de huisarts geweest met dit probleem maar helaas nog geen geschikt resultaat gevonden. Diverse zalfjes heb ik ondertussen al geprobeerd en werken op dat moment ook goed, alhoewel de geur er net zo snel weer doorheen komt zodra deze zalfjes uitgewerkt zijn. Hier baal ik enorm van waardoor ik via het internet ben gaan zoeken naar tips wat ik kan gebruiken om het zelf op te lossen. Dit leidde mij dan ook naar de website van Skystep. Hier is het namelijk mogelijk om speciaal hiervoor bestemde zooltjes te bestellen die ervoor zorgt dat mijn voeten blijven ademen maar de geur niet.

voetproblemen

Snel besteld!

Uiteraard is het vinden van zooltjes op het internet geen probleem. Diverse bedrijven zijn er te vinden waar je het kan bestellen. Echter ben ik wel van mening dat je met de juist schoenen én zooltjes het probleem bij het begin kan aanpakken. Ook een spray wordt er bij hun aangeboden, deze spray zorgt er als het ware voor dat jouw voeten “cool” blijft en de kans op onaangename geur ook verdwijnt. Wanneer je veel last van erge zweetvoeten hebt is het raadzaam om hier intensief iets aan te gaan doen. Het gebruiken van deze spray zal er bijvoorbeeld voor zorgen dat jouw voeten niet zullen zweten, dit houdt dan ook direct in dat de geur ook niet verspreid kan worden. Tevens is het ook erg verstandig om geregeld nieuwe schoenen aan te schaffen.

zweetvoeten-blog-skystep-200x162-landscape