Wat is mijn moeder blij met haar Teak ladenkast van de Teakhoeve

Het is altijd moeilijk om voor mijn ouders een leuk cadeau te halen. Zo ook deze keer voor mijn moeder die eerdaags haar verjaardag viert. Met mijn broers en zussen hebben we deze keer afgesproken om samen één mooi cadeau te kopen. Maar het probleem blijft, wat voor een cadeau het gaat worden. Moet zeggen dat mijn moeder werkelijk alles al heeft, en als ze het niet heeft dan koopt ze het wel. Tot een broer ons erop wees om eens op de site van Teak ladenkast van de Teakhoeve te gaan kijken. Wat een mooie meubels kan je hier kopen, echt iets voor mijn moeder, een nieuw ladenkastje voor in de woonkamer. Het kastje wat ze er nu heeft staan is bijna antiek, en valt van ellende uit elkaar. Omdat het moeilijk is om iets te kopen voor mijn moeder, hebben we haar met een smoes meegenomen naar deze winkel. Onder het mom van dat mijn broer een nieuw kastje wilde kopen. Al snel werd ons duidelijk welke keuze mijn moeder zal maken bij Teak ladenkast van de Teakhoeve. Telkens adviseerde ze mijn broer hetzelfde ladenkastje aan, dat kastje zou ze zelf ook kopen. 280124_max

Bingo

Doordat we mijn moeder hadden meegenomen hadden we al snel beet,en konden we voor haar verjaardag een kastje bestellen. Moet zeggen dat het werkelijk een schot in de roos was toen ze met haar verjaardag het bewuste kastje kreeg. Heb haar nog nooit zo blij gezien als die keer op haar verjaardag. Vol trots staat het kastje nu in haar woonkamer te pronken.  266785_max