Zeo.nl is een ervaren marketing bedrijf!

Beste lezers, Ik ben gek op mode. Ik heb sinds kort dan ook een eigen mode zaak. Ik ben nu ondernemer in de mode. Mijn onderneming heeft de perfect ligging, en naar mijn mening het perfect assortiment. In mijn onderneming wordt er mannen en vrouwen mode verkocht. Natuurlijk heb ik ook een eigen website, die is vooral om een indruk te geven over het assortiment, over het personeel en natuurlijk vergroot het de naambekendheid. Per toeval ben ik terecht gekomen op de website Zeo.nl. Ik nam een kijkje op deze website. Het bleek een marketing bedrijf te staan. Een van hun diensten is het maken van WordPress sites. Ik las de beschrijving en vond het zeer interessant. Mobiele gebruikers en tablet gebruikers kregen dan ook een mooi overzicht, van de website van mijn onderneming. Een website geschikt maken voor mobiele gebruikers en tablet gebruikers leek mij een top idee. Natuurlijk vergroot ik de naambekendheid van mijn onderneming, met deze actie. Zodoende besloot ik om in zee te gaan met Zeo.nl!

Een prachtige WordPress site!

Zeo heeft echt top kwaliteit geleverd. De website is nu ook perfect beschikbaar, voor mobiele en tablet gebruikers. Ook deze mensen hebben een top overzicht op mijn website. Sinds de aanschaf van deze WordPress site is het aantal bezoeken, op mijn website fors toegenomen. Ik ben erg blij met de resultaten van nu!